Hrvatski radio

Radio Pula

Šantadurova Božićna stvaraonica-radionica

05.12.2022.

09:49

Autor: HRT

Vizual-najava

Vizual-najava

Foto: Sakramentski / ustupljena fotografija

U četvrtak 8. prosinca 2022. od 18 do 20 sati, centar Šantadur u Medulinu ugostiti će u ciklusu "Božićna stvaraonica“ novu umjetničku gošću. U ulozi voditeljice radionice "Izradi svoj božićni vijenac“ bit će Andrea Pavlović.

Ova je četvrta po redu radionica u ciklusu predbožićnih kreativno-umjetničkih susreta u organizaciji udruge Sakramenski namijenjena odraslim polaznicima te ima za cilj izradu božićnog vijenca za vrata od prirodnih materijala i ukrasa.


Andrea je mama Noe i Eme, živi u Puli i radi u Općini Medulin. Svoju ljubav prema životu puno će lakše iskazati osluškivanjem prirode i slušanjem ljudi koji ju okružuju no govoreći o sebi. Iznimno voli ples kojim se u slobodno vrijeme i bavi, a kad nije u svojim plesnim cipelicama, za svoj gušt i gušt njoj dragih osoba, ona stvara najljepše, promišljene, jedinstvene i osobnošću slavljenika protkane čestitke i poklone. Tako će i na radionici u kojoj zajedno otvaramo jedno novo poglavlje Andrea sa svi m polaznicima podijeliti svoje ideje, znanje i vještinu. No, kreatori božićnih vijenaca biti će upravo polaznici radionice, i zato organizatori poručuju onima koji se žele pridružiti da obavezno sa sobom ponesu nešto samo njihovo, čime žele oplemeniti i učiniti unikatnim svoj božićni vijenac (kuglice, trake, perlice ili drugi ukras po želji).


I ova je radionica za polaznike besplatna, uključujući sav potreban materijal i opremu, a broj sudionika je ograničen, stoga su prijave obavezne putem e-maila na adresu centarsantadur@gmail.com.


Organizator je Udruga Sakramenski, a financijski je aktivnost podržala Općina Medulin.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.