Hrvatski radio

Radio Pula

Vikend u CIUK-u Centra za inkluziju, umjetnost i kulturu

17.11.2022.

11:26

Autor: HRT

Vizual

Vizual

Foto: CIUK / ustupljena fotografija

U petak i subotu 18. i 19. studenoga novootvorena udruga Centar za Inkluziju, umjetnost i kulturu-CIUK iz Pule organizira događanje "Vikend u CIUK-u".

U petak od 17:oo do 20:oo sati u prostoru CIUK-a, Istarska ulica 32 u Puli, ugostit će Veštit – sajam rabljene odjeće i obuće. Dok taje Veštit, Ciukovci u duhu očuvanja okoliša pripremaju radionicu STARO/NOVO - DAJMO STARIM STVARIMA NOVI SJAJ, pa donesite nešto što treba popraviti ili želite napraviti nešto novo od toga. Možda zašiti gumb ili napraviti torbu od hlača.... U svakom slučaju povedite nekoga kome će izlazak dobro doći (baka koju niste posjetili jakooo dugo, susjed koji živi sam....)


Subota je rezervirana za obiteljski program te od 10:oo-12:oo sati pripremaju pričaonicu i radionicu BRBLJAVE KOCKICE. Poslušajte pokoju priču, a nakon toga izradite svoju vlastitu kolekciju brbljavih kockica. Radionica je namijenjena djeci i nekome odraslom biću koje želi učiti i raditi na svojim pričama (PONAJVIŠE TATAMA, ali nije bed niti ako dođe stric, djed, ujak, tetak ili pak mama, teta, baka....)


 Svi programi CIUK-a su inkluzivnog karaktera.Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.