Hrvatski radio

Radio Pula

Zone-X Imaginarium u Rojcu

25.02.2022.

11:15

Autor: HRT

Armazonex

Armazonex

Foto: Rojc / ustupljena fotografija

Udruga građana Armazonex i Savez udruga Rojca pozivaju na "Zone-X Imaginarium", audiovizualno predstavljanje umjetničkog rada udruge Armazonex, Ilenie Grbac Knapić (vizuali) i Marka Grbca Knapića (audio) u 19 sati u Dnevnom boravku Rojca.

Zone-X – nepoznato područje; Imaginarium – maštanje, skraćeno "Imaginarium X"; putovanje kroz nepoznato na koje vas vodi Armazonex obitelj, Ilenia i Marko, koji glazbom i videom predstavljaju svoje umjetničko djelovanje koje se proteže unatrag 15 godina i koje obuhvaća zajednički rad na međunarodnim, regionalnim i lokalnim događanjima kao što su "Book festival" u Portugalu, "Solstice festival" u Nizozemskoj, "MoDeM festival" u Hrvatskoj, zatim brojna "Psygendering“ događanja u Puli i okolici....


Publika će u Dnevnome boravku Rojca imati priliku pogledati premijeru videa "Zone-X Imaginarium“, a cijeli video će nakon premijere biti objavljen na Youtube kanalu "M.G.K. MUSICA“.


Događanje je organizirano uz pridržavanje svih propisanih mjera zaštite od pandemije koronavirusa. Za sudjelovanje potrebno je prijaviti se putem maila info.surojc@gmail.com, a publika je ograničena na 15 osoba.


Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

prije

2 dana

SLUŠALICE

OŠ CENTAR