Hrvatski radio

Radio Rijeka

Zdravljak : Fizikalna medicina i rehabilitacija u Thalassotherapii 03.03.2016.

03.03.2016.

18:05

Autor: Hrvatski Radio

Zdravljak: Kako spriječiti najteže tjelesne bolesti? [ARHIVA]

Zdravljak: Kako spriječiti najteže tjelesne bolesti? [ARHIVA]

Foto: - / -

Počeci opatijske specijalne bolnice Thalassotherapie vezani su uz djelatnost fizikalne medicine i rehabilitacije. Uspješno, među ostalim, liječe kronični i degenerativni reumatizam kralježnice i perifernih zglobova. Provode terapiju nakon operativnih zahvata kralježnice, zgloba ili ugradnje endoproteza, a bave se i liječenjem neuroloških bolesti i oštećenja perifernih živaca.

Ukratko – u Thalassotherapii nude zdravstvene usluge dijagnostike, liječenja i rehabilitacije iz područja upalnih i degenerativnih bolesti, ozljeda lokomotornog sustava, reumatskih i neuroloških bolesti te sportskih ozljeda. O tome u „Zdravljaku“ razgovaramo s doc.dr.sc. Tatjanom Kehler pročelnicom djelatnosti fizikalne medicine i terapije u opatijskoj Thalassotherapii

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

Emisija

Zdravljak: Kako spriječiti najteže tjelesne bolesti? [ARHIVA]

Poslušajte našu još uvijek vrlo traženu i slušanu seriju emisija iz proljeća 2018. godine, u kojima internist hematolog doc. dr. sc. Toni Valković iz KBC-a Rijeka govori o prevenciji najtežih bolesti današnjice.

Poslušajte u Slušaonici