Hrvatski radio

Radio Rijeka

Zdravljak : Fizikalna terapija i rehabilitacija 26.11.2015.

26.11.2015.

18:05

Autor: Hrvatski Radio

Zdravljak: Kako spriječiti najteže tjelesne bolesti? [ARHIVA]

Zdravljak: Kako spriječiti najteže tjelesne bolesti? [ARHIVA]

Foto: - / -

Bolovi u kralježnici i zglobovima te rehabilitacija nakon moždanog udara teme su današnjeg "Zdravljaka". Tijekom emisije poklanjat ćemo besplatne preglede i savjetovanje u ordinaciji "Fizio GP".

Kako bezbolno a učinkovito pomoći u smanjenju ili nestanku bolova kod problema kralježnice, zglobova i mišića te povećanju opsega pokreta potrebnih za svakodnevno obavljanje raznih poslova, hobija i sportova - o tome u "Zdravljaku"  govori Gordana Pošćićprvi međunarodni instruktor u Hrvatskoj za PNF - koncept kojim se smanjuju bolovi, olakšava i potiče pokretljivost kod akutnih i kroničnih tegoba, te ortopedskih i neuroloških bolesti.

Njena ordinacija "Fizio GP" obilježava 20 godina rada pa će u subotu 28.11.2015. od 10 do 16 sati "vrata biti otvorena" za besplatne preglede i savjete. Termin možete zakazati i u "Zdravljaku" ako nazovete 210-777 od 18 i 10 do 18 sati i 30 minuta.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

Emisija

Zdravljak: Kako spriječiti najteže tjelesne bolesti? [ARHIVA]

Poslušajte našu još uvijek vrlo traženu i slušanu seriju emisija iz proljeća 2018. godine, u kojima internist hematolog doc. dr. sc. Toni Valković iz KBC-a Rijeka govori o prevenciji najtežih bolesti današnjice.

Poslušajte u Slušaonici