Hrvatski radio

Radio Rijeka

Zdravljak : Klaster zdravstvenog turizma Kvarnera 28.04.2016.

28.04.2016.

18:05

Autor: Hrvatski Radio

Zdravljak: Kako spriječiti najteže tjelesne bolesti? [ARHIVA]

Zdravljak: Kako spriječiti najteže tjelesne bolesti? [ARHIVA]

Foto: - / -

Klaster zdravstvenog turizma Kvarnera okuplja javne i privatne članice medicinskog, turističkog i sveučilišnog sektora, kako bi Kvarner postao svjetski konkurentna i prepoznatljiva turistička „destinacija zdravlja“ za što ima brojne potencijale.

Zajedničkim predstavljanjem turističkih i zdravstvenih usluga na domaćem i inozemnom tržištu članice žele privući goste, ali i podići kvalitetu kroz cjelogodišnju ponudu koju su do sada predstavili primjerice u Norveškoj, Švedskoj, Rusiji, Ukrajini, Austriji, Njemačkoj...

Klaster zdravstvenog turizma Kvarnera ušao je u finale za prestižnu nagradu Medical Travel Awards u kategoriji zdravstvenog i medicinsko-turističkoga klastera godine. Potvrda je to uspješnog rada udruge koja od kraja 2014. okuplja 25 članica.

Nagradu dodjeljuje International Medical Travel Journal, a svečanost će se održati u Madridu 24. svibnja.

 Gost “Zdravljaka” je predsjednik Klastera zdravstvenog turizma Kvarnera doc.Vladimir Mozetič

 

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

Emisija

Zdravljak: Kako spriječiti najteže tjelesne bolesti? [ARHIVA]

Poslušajte našu još uvijek vrlo traženu i slušanu seriju emisija iz proljeća 2018. godine, u kojima internist hematolog doc. dr. sc. Toni Valković iz KBC-a Rijeka govori o prevenciji najtežih bolesti današnjice.

Poslušajte u Slušaonici