Hrvatski radio

Radio Rijeka

Zdravljak: Liječenje hipnozom 10.10.2013.

10.10.2013.

18:00

Autor: Hrvatski Radio

Zdravljak: Kako spriječiti najteže tjelesne bolesti? [ARHIVA]

Zdravljak: Kako spriječiti najteže tjelesne bolesti? [ARHIVA]

Foto: - / -

Za što se sve može podvrgnuti liječenju hipnozom i koliko je pri tom važno stručno vodstvo, u "Zdravljaku" razgovaramo s hipnoterapeutom Branimirom Takačem.

U Biohealingu - riječkom Centru za bioterapiju - odnedavno liječe i hipnozom. Terapije hipnozom provode se pod stručnim vodstvom Branimira Takača, certificiranog hipnoterapeuta koji je zvanje i stručnost stekao na Omni Hypnosis Training Centar of Slovenia (OHTC of Slovenia - slovenska filijala američke škole) i član je Američkog saveza za hipnoterapiju. S njim ćemo u Zdravljaku razgovarati o nekim zdravstvenih problemima kod kojih hipnoza ima uspjeha, kao što su astma, depresija, mokrenje u krevet, glavobolja, nesanica, mucanje, strahovi i fobije, pretilost, pušenje i drugo. 

Urednica emisije je Biserka Belić.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

Emisija

Zdravljak: Kako spriječiti najteže tjelesne bolesti? [ARHIVA]

Poslušajte našu još uvijek vrlo traženu i slušanu seriju emisija iz proljeća 2018. godine, u kojima internist hematolog doc. dr. sc. Toni Valković iz KBC-a Rijeka govori o prevenciji najtežih bolesti današnjice.

Poslušajte u Slušaonici