Hrvatski radio

Radio Rijeka

Zdravljak : Odvikavanje od pušenja bioterapijom 05.03.2015.

05.03.2015.

18:05

Autor: Hrvatski Radio

Zdravljak: Kako spriječiti najteže tjelesne bolesti? [ARHIVA]

Zdravljak: Kako spriječiti najteže tjelesne bolesti? [ARHIVA]

Foto: - / -

Uspješnost liječenja ovisnosti o cigaretama bioterapijom prvenstveno ovisi o suradnji pušača i bioterapeuta, a prvi je korak čvrsta odluka o prestanku pušenja. Neki strastveni pušači uz pomoć biotretmana postaju nepušači već nakon dva do pet dana, dok drugima to nikako ne uspijeva.

Zašto se neki pušači bioterapijom uspiju izliječiti od za zdravlje vrlo štetne, ali i skupe, ovisnosti o cigaretama, dok drugi ne, u "Zdravljaku" doznajemo od bioterapeuta Špire Vladislavića koji više od 30 godina bioterapijom liječi niz bolesti, pa i ovisnost o cigaretama ili alkoholu, a po zanimanju je medicinski tehničar. Njegovi pacijenti nisu samo iz Hrvatske već, primjerice, i iz Amerike, Australije, Rusije, Švicarske, Tunisa, Turske, Italije, Francuske, Njemačke, Egipta...

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

Emisija

Zdravljak: Kako spriječiti najteže tjelesne bolesti? [ARHIVA]

Poslušajte našu još uvijek vrlo traženu i slušanu seriju emisija iz proljeća 2018. godine, u kojima internist hematolog doc. dr. sc. Toni Valković iz KBC-a Rijeka govori o prevenciji najtežih bolesti današnjice.

Poslušajte u Slušaonici