Hrvatski radio

Radio Rijeka

Zdravljak : Postblagdanski "post" i pravilna prehrana 08.01.2015.

08.01.2015.

18:05

Autor: Hrvatski Radio

Zdravljak: Kako spriječiti najteže tjelesne bolesti? [ARHIVA]

Zdravljak: Kako spriječiti najteže tjelesne bolesti? [ARHIVA]

Foto: - / -

Iza nas su blagdani tijekom kojih je većina uživala u blagdanskom izležavanju, jelima i pićima - u raznim pečenjima s krumpirom, kobasicama, sarmama, čvarcima, kolačima, vinu, šampanjcu, pivu ili gaziranim sokovima. Ostavilo je to traga na našem tijelu i zdravlju. A istraživanja pokazuju da nekontrolirano unošenje „slasnih“ zalogaja uzrokuje i širenje želuca, čiji se obujam može čak udvostručiti.

Kako se vratiti u „prehrambenu“ normalu, očistiti organizam od toksina i nastaviti se pravilno hraniti u „Zdravljaku“ Biserka Belić doznaje od interniste kardiologa prof.dr. Alena Ružića koji na riječkom Medicinskom fakultetu predaje o kliničkoj prehrani i dijetoterapiji

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

Emisija

Zdravljak: Kako spriječiti najteže tjelesne bolesti? [ARHIVA]

Poslušajte našu još uvijek vrlo traženu i slušanu seriju emisija iz proljeća 2018. godine, u kojima internist hematolog doc. dr. sc. Toni Valković iz KBC-a Rijeka govori o prevenciji najtežih bolesti današnjice.

Poslušajte u Slušaonici