1.B vaterpolo liga: Jadran Kostrena dočekuje Korčulu na Kantridi

1.B vaterpolo liga: Jadran Kostrena dočekuje Korčulu na Kantridi 1.B vaterpolo liga: Jadran Kostrena dočekuje Korčulu na Kantridi
Ivor Županić i Iva Pavletić Crnić (Foto: Kristijan Smokvina / Radio Rijeka) Ivor Županić i Iva Pavletić Crnić (Foto: Kristijan Smokvina / Radio Rijeka)

Već i nagrade bile bi dovoljan povod za razgovor (Foto: Tatjana Sandalj / Radio Rijeka)

9. i pretposljednje kolo utakmice 1.B hrvatske vaterpolo lige u kojem će vaterpolisti Kostrene ugostiti Korčulu igra se na bazenima Kantrida. Važan je to susret za cijelu ekipu i stručni stožer Vaterpolo kluba Jadran koji već 16 godina uspješno sudjeluje u mnogim ligama hrvatske vaterpolo scene.

Susret na Kantridi počinje u 18 sati. 

Ivor Županić, predsjednik Kluba Jadran te pomoćni trener, ispričao nam je detalje o ekipi koja daje veliki doprinos u razvoju lokalnog, ali i nacionalnog sporta.

Imaju jednu veliku želju, koja je čak i na tragu da se ostvari. Žele svoj bazen. Zimi treniraju na bazenima na Kantridi, a ljeti u moru na Žurkovu. Mjesto je to važnih nacionalnih, ali i "divljih" liga koje okupljaju sve zaljubljenike u taj vodeni sport, od dječaka i djevojčica pa do starijih generacija.

Sve razloge zašto bistre trebali podržati VK Jadran poslušajte u Klasi optimist:

Tko u studiju, tko u Irskoj? Svi na tribine Bazena Kantrida, pripremila Iva Pavletić Crnić

Komentari