60 godina Tehničkog fakulteta u Rijeci: gosti su dobrodošli - online

60 godina Tehničkog fakulteta u Rijeci: gosti su dobrodošli - online

Studentska formula i električni automobil su samo dio studentskih projekata Tehničkoga fakulteta u Rijeci (Foto: Goran Kovačić / Pixsell)

Kako u postojećim epidemiološkim uvjetima pozvati goste na šezdeseti rođendan? S Tehničkog fakulteta u Rijeci pozivaju da rođendan s njima proslavite online i usput pokazuju koliko mogu, hoće i znaju.

9. studenoga 1960. godine počela su predavanja na tadašnjem Strojarskom fakultetu u Rijeci. Kako su se stvari u međuvremenu mijenjale i što danas Tehnički fakultet nudi budućim studentima provjerite OVDJE.

Vlastitim snagama su osmislili i kreirali internetsku platformu RiTeh Fest na kojoj je prošloga tjedna održan prilično posjećen sajam poslova.

Na istim stranicama ovoga tjedna prigodno predstavljaju povijest i sadašnjost fakulteta, a od ponedjeljka 16. studenoga ponudit će budućim studentima virtualnu šetnju kabinetima.

Platformi, koju predstavljaju kao jedinstveni projekt u Primorsko-goranskoj županiji, možete pristupiti OVDJE ili s internetske stranice Tehničkog fakulteta u Rijeci

Više o platformi doznali smo od dekana riječkog Tehničkog fakulteta Duška Pavletića koji je najavio veće kvote upisa budućih studenata na studij računarstva, poslušajte:

Kako riječki Tehnički fakultet slavi 60. rođendan?, pripremila Tatjana Sandalj

Akademskih kvarat ure: 60 godina Tehničkog fakulteta, pripremila Tatjana Sandalj

Komentari