Adria Oil Škrljevo pred povijesnom utakmicom polufinala Alpe Adria Cupa

Adria Oil Škrljevo pred povijesnom utakmicom polufinala Alpe Adria Cupa

Vice Sep, Damir Rajković i Stipe Krstanović (Foto: Vladimir Jurić / HRT - Radio Rijeka)

Pred košarkaškim klubom Adria Oil Škrljevo sutra je povijesna europska utakmica, nastup u uzvratnoj polufinalnoj utakmici Alpe Adria Cupa u kojoj lovimo minus šest iz Slovačke, gdje smo izgubili od Patriota Levice, naglasio je predsjednik kluba Vice Sep.

"Pozivamo sve ljubitelje košarke iz Primorsko-goranske županije, ali i šire da od 19 sati dođu u dvoranu na Mavrincima, kako bi vidjeli sraz s aktualnim prvakom i pobjednikom kupa Slovačke. Ovaj tjedan košarkaški klub Adria Oil Škrljevo ima dvije jako zanimljive utakmice", naglasio je predsjednik Vice Sep, rekavši da nakon utakmice u srijedu, 13. ožujka, s Patrioti Levicama u nedjelju, 17. ožujka od 17 sati, također na Mavrincima, Zelene očekuje i susret HT Premijer lige s prvakom Hrvatske Cedevitom.

Trener Adria Oil Škrljeva Damir Rajković je naglasio da njegovu ekipu očekuje teška utakmica jer Slovaci nisu loša ekipa. "U Levicama smo pružili dobar otpor i pokazali da se možemo nositi s Patriotima. Moramo igrati strpljivo i ne srljati", rekao je Rajković.

Stasiti Stipe Krstanović, koji je u posljednjim utakmicama u odličnoj formi, zadovoljan je prvom utakmicom i očekuje da se Patrioti mogu dobiti, uz puno truda.

Ulaz na utakmicu je 20 kuna, a svi mladi košarkaši iz klubova u regiji, koji se jave u košarkaški klub Adria Oil Škrljevo, imaju besplatan ulaz zajedno sa svojim trenerima i roditeljima. Poslušajte:

Damir Rajković o utakmici, pripremio Vladimir Jurić

Komentari