Ana Rucner u klasičnom i klupskom aranžmanu

Ana Rucner u klasičnom i klupskom aranžmanu

Ana Rucner i violončelo (Foto: Facebook Ana Rucner)

Ana Rucner i violončelo napokon i u našem kraju. Večeras dvostruki program: klasično na Margaretinom letu, a onda i klupski u Rijeci u "Karolini". Nakon brojnih odgoda i promjena zbog meteorologije, Rucner se veseli večerašnjim nastupima.

Na "Margaretinom letu" u Bakru Ana Rucner nastupit će od 21 sat u crkvi sv. Andrije. Bit će to njen uobičajeni program s violončelom i uz filmsku projekciju kao scenografiju. Ana taj program opisuje kao uspješnu kombinaciju hrvatskih slika i svjetske glazbe. Sebe kao promotora hrvatskog turizma ne smatra posebnošću jer misli da svaki uspješan glazbenik, sportaš, uspjesima na međunarodnoj sceni promovira i zemlju iz koje dolazi, ali ipak ističe da voli imati Hrvatsku uz sebe kad je na pozornici sama s violončelom. 

Rucner vjeruje da život nudi prilike koje treba prepoznati: dvije godine razmišljala je o aranžmanima kulpske glazbe, prilika se pojavila, ona ju je prihvatila, pola godine snimala u studiju, a kako to sve zvuči i izgleda znat će večeras posjetitelji "Karoline" u Rijeci. A onda i opatijskog kluba "Coloseum" 30. srpnja.

U "Klasi optimist" doznali smo i da dobru formu održava nastupima na pozornici, pomalo orbitrekom i trčeći za sinčićem. A što se usklađivanja privatnog i poslovnog tiče, tvrdi da su glazbenici pomalo matematičari u dobrom planiranju vremena. O čemu su još optimistično razgovarale Iva Pavletić Crnić i Ana Rucner, poslušajte:

Ana Rucner u klasičnom i klupskom aranžmanu, pripremila Iva Pavletić Crnić

Komentari