Aplikacija Visit Kvarner - sve potrebno turistu na jednom mjestu

Aplikacija Visit Kvarner - sve potrebno turistu na jednom mjestu

Foto: Pixsell

U sjedištu Primorsko-goranske županije danas je predstavljena mobilna aplikacija Visit Kvarner, koja objedinjuje sve informacije korisne turistima, posjetiteljima ili žiteljima, te pruža izravan pristup svim turističkim sadržajima na području PGŽ-a.

Digitalna turistička destinacijska platforma inovativno je rješenje javne ustanove Regionalna razvojna agencija Primorsko-goranske županije i razvijena sa Turističkom zajednicom Kvarnera. Digitalna platforma izrađena je u suradnji s riječkom start-up tvrtkom Exevio.

"Veseli da smo došli so dana kada možemo javno pokazat ono na čemu smo radili u proteklo vrijeme. Lijepo je da zajedno radimo na razvoju destinacije Primorsko-goranske županije i možemo prikazati sve što ona ima ponuditi gostima, od proizvoda i od smještajnih kapaciteta", rekla je Irena Peršić Živadinov, direktorica TZ Kvarnera.

"Posljednje tri godine, koliko djeluje Razvojna agencija, u fokusu našeg djelovanja je koncept pametne regije. PGŽ u mnogočemu predvodi Republiku Hrvatsku i naša je želja da djelatnost po djelatnost i sektor po sektor unaprijedimo", rekao je ravnatelj Regionalne razvojne agencije Vedran Kružić. Poslušajte izjave:

 

Visit Kvarner, pripremio Vladimir Jurić

Komentari