Aukcijom potpisanih sportskih dresova do sredstava za stradale u potresu

Aukcijom potpisanih sportskih dresova do sredstava za stradale u potresu Aukcijom potpisanih sportskih dresova do sredstava za stradale u potresu
Foto: Nikola Kurti Foto: Nikola Kurti

Foto: Nikola Kurti

Svakog dana možete na Facebook stranici poznatog riječkog fotografa Nikole Kurtija biti dio lijepe i humane priče. Iz dana u dan nudi se novi dres nekoga od poznatih hrvatskih sportašica ili sportaša, a želja je aukcijom doći do svote koja bi osigurala ljepše sutra nekome od stradalih u potresu.

Naravno, riječ je o stradalima od potresa na području Sisačko-moslavačke županije, a sav novac od aukcije odmah ide na račun Caritasa u Sisku i onda se raspoređuje prema potrebi.

Na Facebook profilu Nikole Kurtija OVDJE pronađite što je danas ponuđeno. Aukcija traje do idućeg dana u podne. Mole da ponude dajete isključivo u originalnu objavu. Uplata se vrši na račun Caritasa Sisačke nadbiskupije, a dres se podiže s kopijom uplatnice.

Akcija je nadmašila želje - već je prikupljeno blizu 50 tisuća kuna.

U subotu je ponuđen dres jednog od srebrnih nogometaša iz Francuske 1998. Aljoše Asanovića, a potpis na taj dres stavio je tadašnji izbornik Hrvatske Miroslav Ćiro Blažević. Ćiro je potpisao i dvije svoje fotografije koje su ponuđene na prodaju.

Više o akciji Nikola Kurti rekao je u programu Radio Rijeke, poslušajte:

Nikola Kurti: akcija traje dokle god bude dresova i potrebe; pripremio Josip Krmpotić

Komentari