Australac George Ford predstavljen na Kantridi

Australac George Ford predstavljen na Kantridi

Samir Barać i George Ford (Foto: Radio Rijeka)

Najveće zasluge za moj dolazak ima izbornik Australije Elvis Fatović, koji mi je rekao sve najbolje o Primorju. Veselim se igranju u najjačoj ligi na svijetu, Jadranskoj ligi i novim izazovima koji me čekaju, rekao je Ford.

Vaterpolisti Primorja pripremaju se za novu sezonu regionalne lige koja starta 7. listopada. Zbog teške ozljede Mislava Vrlića, koji je u prometnoj nesreći slomio potkoljenicu i neće ga biti nekoliko mjeseci, uprava kluba na Kantridu je dovela 24-godišnjeg australskog reprezentativca Georgea Forda

Predsjednik kluba Samir Barać vjeruje kako će se najnovije pojačanje brzo prilagoditi željama i ciljevima trenera Igora Hinića.

Primorje se uvijek oslanjalo na svoju vaterpolo školu, međutim zbog ozljede Vrlića došli smo u jednu vrlu neugodnu situaciju i bili smo primorani uzeti jednog obrambenog igrača. Mislim da će George biti dobro rješenje, on je australski reprezentativac koji igra na poziciji beka, i nadam se da će se promaknuti u kvalitetu više u svojem prvom igranju u Europi, rekao je Barać.

Novi igrač Primorja George Ford oduševljen je onime što je u nekoliko dana koliko je u Rijeci vidio od grada, a posebno od bazena, za koje kaže da su jedni od najljepših na svijetu.

Australski sam reprezentativac već pet godina, bio sam na Olimpijskim igrama u Riju i na dva zadnja svjetska prvenstva u Kazanu i Budimpešti, a najveće zasluge za moj dolazak ovdje ima izbornik Australije Elvis Fatović, koji mi je rekao sve najbolje o Primorju. Veselim se igranju u najjačoj ligi na svijetu, Jadranskoj ligi i novim izazovima koji me čekaju, rekao je Ford.

Priliku za prvi nastup pred domaćom publikom na Kantridi Ford će imati u prvom kolu regionalne lige, kada će Primorje ugostiti POŠK.

Kompletno predstavljanje poslušajte ovdje:

Australac George Ford predstavljen na Kantridi, pripremio Ivan Ribarić

Komentari