Biciklist Carlo Jurišević drugi na utrci u Sloveniji

Biciklist Carlo Jurišević drugi na utrci u Sloveniji

Carlo Jurišević - desno (Foto: M.T.B.)

Mladi riječki biciklist Carlo Jurišević pokazuje odličnu formu: na Velikoj nagradi Idrije u Sloveniji zauzeo je drugo mjesto.

mg_5040.jpg

Velik rezultat postigao je mladi riječki biciklist Carlo Jurišević. Na devetom izdanju etapne utrke Velike nagrade Idrije za kategoriju početnika (Under 15) u Sloveniji, Carlo je zauzeo odlično drugo mjesto, iza slovenskog vozača Benjamina Pajeka iz ekipe Grega Bole iz Bleda. Treći je bio Marko Jeretina iz Radenske As iz Ljubljane. Nastupilo je četrdesetak biciklista iz cijele Slovenije te hrvatskih klubova Zadra i Rijeke.

Na Velikoj nagradi Idrije vožene su tri etape. Prva, u petak, bila je brdska etapa i pobijedio je Jeretin, a Jurišević se plasirao na peto mjesto. U subotu je vožena cestovna kružna utrka, na kojoj je Carlo bio drugi iza pobjednika Pajeka. Jučer - treća etapa - kronometar, a rezultati kao u subotu: prvi Pajek, drugi Jurišević.

Carlo Jurišević dokazao je da se nalazi u odličnoj formi, uoči dva naredna važna nastupa. Od 4. do 6. lipnja nastupat će s reprezentacijom na Maloj utrci mira u Češkoj, dok se 13. lipnja u Rijeci održava Brdsko prvenstvo Hrvatske, odnosno već tradicionalni Trofej Učka.

Komentari