Bišćan: Čolak je mentalitetom poput Mandžukića

Bišćan: Čolak je mentalitetom poput Mandžukića

Foto: Pixsell

Izgledalo je kao da nam je primljeni gol probudio dodatni inat i zagospodarili smo terenom. Čolak ima mentalitet Mandžukića, radi jako puno prljavog posla za cijelu momčad. Ima nevjerojatan pristup svakom treningu i sada ga nagrađuje, kaže Bišćan o Čolaku.

Nogometaši Rijeke upisali su novu pobjedu pod vodstvom Igora Bišćana. U derbiju na gostovanju u Gradskom vrtu, Bijeli su u potpunosti nadigrali domaćina i golovima Čolaka odnijeli zaslužena tri boda protiv izravnog suparnika za drugo mjesto.

Trener Bijelih Igor Bišćan mogao je biti itekako zadovoljan igrom svoje momčadi u Gradskom vrtu.

Presretan sam i prezadovoljan s načinom na koji su moji igrači odigrali današnju utakmicu. Nakon šokantnog početka mislim da smo u svim segmentima igre bili bolji i da smo potpuno zasluženo pobijedili. Nastavili smo pozitivan niz, čestitam svojim dečkima na svemu što rade iz dana u dan, pravi su i ovo je pokazatelj u kojem smjeru moramo nastaviti dalje. Izgledalo je kao da nam je primljeni gol probudio dodatni inat i zagospodarili smo terenom. Čolak ima mentalitet Mandžukića, radi jako puno prljavog posla za cijelu momčad. Ima nevjerojatan pristup svakom treningu i sada ga nagrađuje, rekao je Bišćan i na pitanje osječkih kolega o uspjehu Dinama u Europi odgovorio:

Molim vas pitajte me pitanja o mojim igračima i mojoj ekipi, zaključio je Bišćan.

Domaći strateg Zoran Zekić bio je izrazito ljut na svoje igrače s obzirom na prikazano.

Sve smo radili na apsolutno pogrešan način. Sami sebi radili smo probleme, i u tri i pol godine moram reći da je ovo najlošija utakmica. Bila je to kolektivna nogometna retardacija moje momčadi, rekao je Zekić.

Komentari