Bišćan: Imamo obvezu prema sebi i navijačima ispraviti loš dojam od Gorice

Bišćan: Imamo obvezu prema sebi i navijačima ispraviti loš dojam od Gorice

Foto: NK Rijeka

Svjesni smo toga i vjerujem da ćemo biti na razini da sutra upišemo nova tri boda. Imamo obavezu prema sebi i prema navijačima ispraviti negativni dojam koji smo ostavili u Velikoj Gorici. To nam je još jedan dodatni motiv da odigramo dobru utakmicu, kaže Bišćan.

Nogometaši Rijeke nakon poraza protiv Gorice, u 29. kolu domaćeg prvenstva sutra na Rujevici dočekuju zaprešićki Inter. Pobjeda je imperativ ukoliko se želi zadržati postojeća prednost u odnosu na Osijek i Hajduk.

Trener Bijelih Igor Bišćan ostao je bez kapetana Gorgona do kraja sezone, no u momčad bi se trebao vratiti Čolak.

Moram reći da nas vjerojatno očekuje vrlo zahtjevna utakmica protiv Intera koji je u zadnje vrijeme, otkada se odvojio od Istre, igrao jako dobro. Pobjeda protiv Lokomotive u zadnjem kolu dovoljan je pokazatelj u kako se dobroj formi trenutno nalaze. Svjesni smo toga i vjerujem da ćemo biti na razini da sutra upišemo nova tri boda. Imamo obavezu prema sebi i prema navijačima ispraviti negativni dojam koji smo ostavili u Velikoj Gorici. To nam je još jedan dodatni motiv da odigramo dobru utakmicu, rekao je Bišćan.

U ime svlačionice, novinarima se obratio dokapetan momčadi Zoran Kvržić koji čitavo proljeće igra na visokoj razini.

Kao što je i trener rekao, čeka nas jako teška utakmica. Mislim da uz maksimalan pristup i naš teren kvaliteta nije sporna i da tri boda ostaju u Rijeci. Ne smijemo ih podcijeniti, no ako mi budemo pravi neće biti problema, ističe Kvržić.

Igor Bišćan i Zoran Kvržić uoči utakmice s Interom, pripremio Ivan Ribarić

Komentari