Bišćan: Ne znam što bih više mogao tražiti od igrača

Bišćan: Ne znam što bih više mogao tražiti od igrača

Foto: NK Rijeka

Ne znam što bih više mogao tražiti od igrača nakon današnje predstave. Jasno su pokazali da im je smetala izvedba protiv Gorice i danas su to na najbolji mogući način ispravili, istaknuo je Bišćan nakon pobjede.

Nogometaši Rijeke nisu imali milosti prema zaprešićkom Interu. Bijeli su na Rujevici zabili 7 golova, a četverostruki strijelac bio je Jakov Puljić. Ostale pogotke za Rijeku postizali su Halilović, Acosty i Pavičić.

Trener Igor Bišćan ostvario je svoju najuvjerljiviju pobjedu na klupi Bijelih.

Od prve minute smo svojim pristupom goste dovodili do pogrešaka, kartona, penala i krivih odluka. Čestitam svojim igračima na krasnoj večeri na Rujevici. Ne znam što bih više mogao tražiti od igrača nakon današnje predstave. Jasno su pokazali da im je smetala izvedba protiv Gorice i danas su to na najbolji mogući način ispravili, rekao je Bišćan.

Gostujući strateg Samir Toplak nije mogao nakon ovakvog poraza reći ništa pametnog.

Ja sam jedini krivac za ovaj poraz jer sam imao ideju doći pobjediti Rijeku na Rujevicu. Igrali smo sa sedam ofanzivnih igrača i to nas je koštalo. Preuzimam odgovornost za ovako visok poraz i nadam se da će moji igrači u ovome pronaći motiv za utakmicu u Kupu. Ako to ne mogu onda se bave krivim poslom, rekao je Toplak.

Komentari