Bišćan: Očekujem najjači Dinamo i nas na visokoj razini

Bišćan: Očekujem najjači Dinamo i nas na visokoj razini

Foto: Pixsell

Nadamo se punim tribinama i dobroj podršci, a mi ćemo pokušati napraviti ono što smo zadnji put napravili protiv Dinama na Rujevici, a to je doći do pobjede. Morat ćemo svi biti na visokoj razini i imat svoj dan i onda se imamo čemu nadati, ističe Bišćan.

Nogometaši Rijeke u 33. kolu domaćeg prvenstva sutra na Rujevici dočekuju Dinamo. Iako je stanje na ljestvici itekako jasno, novi derbi između dvije najbolje hrvatske momčadi stiže kao uvertira u finale Kupa 22. svibnja u Puli. 

Dolazi nam prvak i najbolja momčad u Hrvatskoj. Što se tiče njihove kvalitete tu je sve jasno, dok s druge strane mi ćemo biti spremni odigrati kvalitetnu utakmicu. Nadamo se punim tribinama i dobroj podršci, a mi ćemo pokušati napraviti ono što smo zadnji put napravili protiv Dinama na Rujevici, a to je doći do pobjede. Morat ćemo svi biti na visokoj razini i imat svoj dan i onda se imamo čemu nadati, ističe Bišćan koji je najavio kako se neki igrači vraćaju u momčad:

Velkoski je spreman i konkurira za susret, dok se Gorgon jako dobro oporavlja i uskoro ga očekujemo u treningu. Opcija imamo dovoljno, očekujem s druge strane najjači Dinamo. Isto tako, ne vjerujem da će ovaj dvoboj imat utjecaja na finale Kupa, ali uvijek je bolje ući u takvu utakmicu s pozitivnim rezultatom, zaključio je riječki strateg.

U ime svlačionice novinarima se obratio i Domagoj Pavičić koji je u zadnjem kolu protiv Istre 1961 zabio dva pogotka.

Moramo biti na svojoj najvećoj razini ukoliko želimo doći do pozitivnog rezultata. Prošla utakmica s njima ovdje nam mora biti put, stajati čvrsto u bloku, biti agresivni i ne dozvoliti njihovim igračima previše prostora. Ako svi budemo na razini, mislim da imamo šanse za pozitivnim rezultatom, ističe Pavičić.

Komentari