Blagdanska čarolija na Gradini - samo što nije

Blagdanska čarolija na Gradini - samo što nije

Kakva nas iznenađenja očekuju ove godine na Gradini? (Foto: Nel Pavletić / Pixsell)

17 kilometara duge lampice već su na svom mjestu - treći Advent na Gradini počet će u nedjelju 1. prosinca paljenjem blagdanske rasvjete u 18 sati. Ove godine pripremljeno je čak 28 prigodnih programa.

Program otvorenja za posjetitelje počinje u 17 sati uz Vivien Gallettu i Voljena Grbca. U Nugentovom parku nastupaju Dellboysi, a na različitim lokacijama Gradine posjetitelje će zabavljati Vokalni studio Rijeka, dok će se najmlađi moći družiti s Djedom Mrazom i njegovim vilenjacima.

Najmlađi će se svake srijede te subotom i nedjeljom na Gradini moći družiti i fotografirati s Djedom Mrazom te mu prišapnuti svoju božićnu želju.

Oni stariji grijat će se veselim ritmovima uz DJ-a i glazbene programe, a zabavu će nadopuniti i raznolika gastro ponuda. 

U Advent na vrhu grada ove će se godine prvi puta zakoračiti kroz šest metara visok slavoluk u potpunosti ogrnut plaštom lampica.

Riječanke i Riječani te brojni posjetitelji iz cijele regije moći će na Trsat stići Adventskim tuRističkim autobusom koji će od 1. prosinca spajati centar Opatije, centar Rijeke i Trsatsku gradinu.

Poslušajte kako o ovogodišnjem izdanju Adventa na Gradini govori organizator Vedran Babić:

Advent na Gradini, pripremila Gloria Fabijanić Jelović

Komentari