Blitz single 11.05.2021. - Coldplay, Higher Power

Blitz single 11.05.2021. - Coldplay, Higher Power

Isječak iz videozapisa

U ovotjednom izdanju emisije Blitz single predstavljamo vam pjesmu koja, moglo bi se tako reći, dolazi "ravno iz svemira". Uz pomoć francuskog astronauta Thomasa Pesqueta, slavni bend Coldplay premijerno je izveo svoj novi singl "Higher Power" ni više ni manje nego - u svemiru!

Naelektriziranu snimku svoje pjesme rock-bend je usmjerio 43-godišnjem svemirskom inženjeru na Međunarodnu svemirsku stanicu, a on je pomogao da ova izvanzemaljska pjesma s nadolazećega devetog albuma Coldplaya dopre u beskonačne nove visine, puštajući je putem "izvanzemaljskog prijenosa" točno u ponoć.

Novi singl Chrisa Martina, Guya Berrymanna, Jona Bucklanda i Willa Championa poslan je natrag na Zemlju iz svemirske stanice putem satelitske veze i premijerno pušten na njihovom YouTube kanalu. Astronaut Thomas također se povezao s glazbenim zvijezdama putem videolinka u intervjuu, dok su se oni ukazali kao osoblje svemirskih čistača.

Komentirajući ovo neuobičajeno premijerno izvođenje, Chris Martin je rekao astronautu: "Trenutno ne možemo svirati ni za koga na Zemlji, pa smo odlučili svirati samo za vas i održati koncert za jednu osobu."

Blitz single po izboru glazbenog urednika Branimira Hercega slušajte utorkom u 11:30!

Komentari