Blitz single 15. 6. 2021. - Lorde, Solar Power

Blitz single 15. 6. 2021. - Lorde, Solar Power

Isječak iz videozapisa

Novozelandska kantautorica hrvatsko-irskoga podrijetla Ella Marija Lani Yelich - O'Connor, poznatija po umjetničkom imenu Lorde, vraća se na glazbenu scenu i najavljuje novi album istoimenom pjesmom "Soul Power".

Nakon što je putem društvenih mreža dala naslutiti kako se planira vratiti na glazbenu scenu, Lorde je prvi put nakon 2017. godine plasirala novi singl "Solar Power", nastao u suradnji s koautorom i producentom Jackom Antonoffom. Na pratećim vokalima ovoga puta novozelandskoj pop-zvijezdi pridružile su se Clairo i Phoebe Bridgers.

Uz singl, Lorde je službeno najavila i svoj treći studijski album koji najavljuje već neko vrijeme! Tako je prošle godine obavijestila obožavatelje da surađuje s Antonoffom u Aucklandu i Los Angelesu te obećala da rade na "nevjerojatno dobroj glazbi".

Iako još nije otkrila planirani datum objave novog studijskog izdanja, potvrdila je kako će se zvati jednako kao singl kojim ga je najavila – "Solar Power".

"Album slavi prirodu te je ujedno pokušaj ovjekovječenja istinskih dubokih osjećaja koje imam kada boravim na otvorenom", izjavila je Lorde u službenom priopćenju. "U trenucima tuge, dubokih osjećaja ljubavi ili pak zbunjenosti odgovore volim potražiti u svijetu prirode. Naučila sam disat", objasnila je Lorde inspiraciju dodajući: "Željela bih da ovaj album bude vaš ljetni pratilac, onaj kojeg odvrnete u vožnji do plaže. Onaj koji će postati dio vas baš kao i preplanuli ten koji traje čak i kada mjeseci postanu hladniji."

Blitz single po izboru glazbenog urednika Branimira Hercega slušajte utorkom u 11:30!

Komentari