Blitz single 18. 4. 2017. Lady Gaga, The Cure

Blitz single 18. 4. 2017. Lady Gaga, The Cure

Isječak iz videozapisa “The Cure”

Niti pola godine od izlaska njenog petog studijskog izdanja Joanne, Lady Gaga ne miruje. Prije par dana predstavila nam je potpuno novu pjesmu “The Cure” gostujući na Coachelli, popularnom kalifornijskom festivalu.

Američka pjevačica Stefani Joanne Angelina Germanotta bolje poznata po umjetničkom imenu Lady Gaga, prošlog je vikenda, gostujući kao zamjena za trudnu Beyonce na jednom od najpopularnijih festivala na svijetu Coachelli, neočekivano predstavila potpuno novu pjesmu “The Cure”. Oduševljenoj publici priznala je kako već neko vrijeme piše nove pjesme što znači da uskoro možemo očekivati još noviteta iz radionice Lady Gage.

Inače, Coachella je najpoznatiji festival u Americi koji se održava u kalifornijskom gradu Indiju, udaljenom dva sata od Los Angelesa službeno još od 1999. godine (neslužbeno od davne 1993. godine). Karte za taj popularni festival počinju se kupovati i godinu dana unaprijed tako da nas ne čudi što je postao je “place to be” mjesto za poznate i slavne. Festival traje dva vikenda (14. - 16. i 21. - 23. travnja), a glavni izvođači za ovu godinu su Lady Gaga, Radiohead i Kendrick Lamar. Osim njih nastupiti će i Lorde, Bon Iver, Banks, Nicolas, Jaar, The XX i brojni drugi.

Blitz single po izboru glazbenog urednika Branimira Hercega, kojeg predstavlja Blanka Uzelac, slušajte utorkom u 11:30.

Komentari