Blitz single 31. 1. 2017. Jonathan, Allison

Blitz single 31. 1. 2017. Jonathan, Allison

Isječak iz videozapisa “Allison”

Riječka rock grupa Jonathan, koja je izlazak svog mini albuma "To Love…" najavila pjesmom "Heaven", a mi smo to obilježili u emisiji Blitz single u lipnju 2016. godine, sada izdaje treći singl "Allison" kojim zatvaraju novi album.

Pjesma Allison novi je singl grupe Jonathan skinut s njihovog nadolazećeg mini albuma To Love… koji je prvi dio izdanja To Love Or To Hold i nasljednik velikog debuta Bliss. Iako je izlazak albuma bio najavljen u svibnju 2016., službeno će biti objavljen u ponedjeljak 13. veljače točno u 9:00.

U početnim planovima To Love… je trebao imati sedam pjesama koje su snimljene u studijima York i GIS u suradnji s Matejom Zecom i Danielom Garciom, ali je grupa u konačnici odlučila uključiti i zadnju finiširanu pjesmu, Allison, realiziranu u studiju Marka Mrakovčića , zagrebačkog glazbenika, producenta i snimatelja.

Prvi rezultat njihove suradnje je Allison, fantastičan alt pop hit kojim zatvaraju novo izdanje, a s obzirom da će na nastavku Or To Hold biti puno više materijala realiziranog s Markom, Allison na neki način čini soničnu poveznicu dva mini albuma kojima će Jonathan obilježiti 2017. godinu.

Blitz single po izboru glazbenog urednika Branimira Hercega, kojeg predstavlja Blanka Uzelac, slušajte utorkom u 11:30!

Komentari