Blitz single 4. 5. 2021. - Billie Eilish, Your Power

Blitz single 4. 5. 2021. - Billie Eilish, Your Power

Isječak iz video zapisa

Billie Eilish, jedna od najuspješnijih glazbenica generacije Z, koja je svojim debitantskim izdanjem "Ocean Eyes" u vrlo kratkom vremenu osvojila čitav svijet, objavila je novi singl "Your Power" koji je ujedno i najava novog albuma.

Grammyjem nagrađena glazbenica Billie Eilish objavila je novi singl "Your Power" koji ujedno najavljuje njen drugi studijski album "Happier Than Ever" čiji izlazak je najavljen za 30. srpnja. Album donosi 16 pjesama.

Nova pjesma "Your Power" emotivna je balada snažne poruke, a prati je i videospot s redateljskim potpisom ove mlade glazbenice koja glazbu stvara zajedno sa svojim bratom Finneasom. Prvim studijskim albumom "When We All Fall Asleep, Where Do We Go?" obilježili su 62. dodjelu nagrada Grammy, osvojivši priznanja u svim ključnim kategorijama.

Billie Eilish ujedno je ispisala povijest, postavši najmlađom glazbenicom i autoricom koja je kreirala tematsku pjesmu za film o Jamesu Bondu - "No Time To Die", za koju je također ove godine osvojila Grammy.

Za novu pjesmu kaže: "Ovo mi je jedna od najdražih pjesama koje sam ikada napisala. Osjećam se ranjivom što je objavljujem, jer mi je jako prirasla srcu. Pjesma govori o raznim situacijama koje smo doživjeli ili kojima smo svjedočili. Nadam se da može inspirirati promjenu. Probajte ne zloupotrebljavati svoju moć."

Blitz single po izboru glazbenog urednika Branimira Hercega slušajte utorkom u 11:30!

Komentari