Božićna revija i nagrade za kraj uspješne sezone sinkroplivačica Primorja

Božićna revija i nagrade za kraj uspješne sezone sinkroplivačica Primorja Božićna revija i nagrade za kraj uspješne sezone sinkroplivačica Primorja
Nagrađene sinkroplivačice (Foto: Mladen Juranović / Primorje Aqua Maris) Nagrađene sinkroplivačice (Foto: Mladen Juranović / Primorje Aqua Maris)

Foto: Mladen Juranović / Primorje Aqua Maris

Pred prepunim tribinama Bazena Kantrida, održana je još jedna uspješna Božićna revija sinkroplivačica, kojom je zaključena još jedna superuspješna klupska sezona. Na reviji je nastupilo čak 90 plivačica, u rasponu od 4 do 19 godina starosti.

Za temu ovogodišnje revije izabran je crtić "Frozen", odnosno "Ledeno carstvo". Scenarij i koreografiju revije zajednički potpisuje cijeli stručni tim (Valeria Petrachina, Aleksandra Saršon Pezelj, Monica Lazarić, Jelena Garabiljević, Marija Šavko, Rebecca Domika, Marta JeličićIvana Host, Iva Matanović i Tara Pavić) koji je priču prebacio u bazen, dok tradicionalno izvrsnu scenografiju i izradu kostima potpisuje Aleksandra Saršon Pezelj.

Revija je započela službenim dijelom, u kojem su nagrađene najuspješnije plivačice Primorja Aqua Marisa. Među kadetkinjama, to su Antonija Tadić, Lena Glavačević i Tara Turalija, zatim mlađe juniorke Ivana Radetić, Ivona Stojšić i Maria Glavačević, juniorke Matea Butorac, Magdalena Radovčić i Petra Juranović, dok su najbolje seniorke Matea Butorac, Rebecca Domika i Tea Mustać.

Ukupno najuspješnija plivačica u protekloj sezoni  je Matea Butorac, dok su Tea Mustać, Petra Juranović, Maria Glavačević, Ivona Stojšić, Ivana Radetić i Andrea Kosanović nagrađene za deset godina vrijednog i uspješnog treniranja i nastupanja za Primorje.

Klub je posebno ponosan na svoje reprezentativke koje su sudjelovale na Europskom prvenstvu za juniorke u finskom Tampereu i Svjetskom prvenstvu za juniorke u Budimpešti te Mediterranean Cupu (ex COMEN) za mlađe juniorke u španjolskoj Sevilli, na kojima su ostvareni i zapaženi rezultati.

Posebno priznanje klub je dodijelio Rebecci Domiki za njenu dugogodišnju uspješnu karijeru plivačice, koju od ove sezone nastavlja kao trenerica u klubu. Domika je godinama bila najbolja hrvatska sinkroplivačica s velikim brojem osvojenih naslova državne prvakinje i nizom reprezentativnih nastupa. Još jedno posebno priznanje dobio je Mladen Juranović za dugogodišnje aktivno sudjelovanje u radu kluba.

Nakon dodjele zasluženih priznanja izvedena je revija koja je prekrasno završila formiranjem broja 2019, čime su plivačice pozdravile oduševljenu publiku i pozvale ih da prate njihove uspjehe i u novoj sezoni.

Komentari