CeKaPe poziva na tečajeve kreativnog pisanja u novi prostor u Kružnoj ulici

CeKaPe poziva na tečajeve kreativnog pisanja u novi prostor u Kružnoj ulici

Foto: Marija Habjak / Pixsell

Ako volite pisati, sada je vrijeme da se upišete na radionicu kreativnog pisanja u centru Rijeke jer počinje nova školska godina u Centru za kreativno pisanje, koji iza sebe ima 15 godina uspješnog djelovanja i educiranja na polju pisanja u Zagrebu i Rijeci.

Pozivaju sve kojima su književnost i pisanje ljubav, strast i potreba da ispričaju i napišu svoju priču. U novoj školskoj godini CeKaPe je u posve novom prostoru u Kružnoj ulici 8.

Trenutno su u ponudi radionica "Kratke priče" koju vodi Davor Mandić, radionica "Proze" čiji je voditelj Enver Krivac, te radionica zanimljivog naziva "U potrazi za glasom", gdje je mentorica Tea Tulić - a u kojoj se polaznici neće opterećivati formom nego će tražiti odgovore na brojna pitanja, i prije svega naučiti kako ne šutjeti.

Radionice u Centru za kreativno pisanje ističu se po radu u malim grupama do maksimalno deset polaznika, što omogućuje interakciju voditelja i sudionika te rad na vlastitom tekstu. Cjelokupni popis radionica može se  provjeriti na službenoj stranici CeKaPea, a svoje mjesto rezervirati telefonom na brojeve 01/243-1071 i/ili 091/5675 140, kao i putem e-maila na info@cekape.com.

O CeKaPeu, njegovim počecima i ovogodišnjoj školskoj godini, s  osnivačicom Sanjom Vučković razgovarala je Gloria Fabijanić Jelović:

Sanja Vučković o CeKaPeu, pripremila Gloria Fabijanić Jelović

Komentari