Centar Platak - nastavljaju se velika ulaganja

Centar Platak - nastavljaju se velika ulaganja Centar Platak - nastavljaju se velika ulaganja
Foto: Nenad Lučić / Radio Rijeka Foto: Nenad Lučić / Radio Rijeka
Foto: Nenad Lučić / Radio Rijeka Foto: Nenad Lučić / Radio Rijeka

Foto: Nenad Lučić / Radio Rijeka

Aktualni radovi na sustavu umjetnog zasnježenja staza, za iduću godinu najavljena izgradnja nove žičare te nastavak uređenja pristupne ceste poticaj su da se u razvoju Sportsko –rekreativnog i turističkog centra Platak, više pažnje posvećuje i njegovoj promociji.

Moguće promotivne partnere Platku, direktor tvrtke Goranski sportski centar Alen Udović uspio je pronaći u slovenskom skijaškom centru Rogla te četiri francuska centra u Prinejima. 

"Uspjeli smo postići dogovor da idemo u zajedničke marketinške akcije. To bi se realiziralo na način da, recimo, ljudi koji skijaju imaju mogućnost, po istoj cijeni i bez dodatnih plaćanja, uz Platak, koristiti i njihove kapacitete. Jednako tako i pod istim uvjetima, oni koji dolaze iz Slovenije i Francuske mogli bi na Platku koristiti naše resurse", objašnjava Udović. 

"Razvoj infrastrukture, poput sustava žičara, te ostalih sadržaja neće imati samo promotivnu važnost za Platak, već  i za najveću prirodnu atrakciju Gorskog kotara", tvrdi zamjenik primorsko-goranskog župana Marko Boras Mandić. 

"Nacionalni park Risnjak je po mnogo čemu specifičan, ali istovremeno i nedovolno dostupan široj javnosti. U parku imamo godišnje skromnih 20 do 25 tisuća posjetitelja i vjerujemo da Platak može postati dobra ulazna stanica u to zaštićeno područje", kaže Boras Mandić.  

Nove i zanimljve promotivne aktivnosti na Platku najavljuje i načelnica Općine Čavle Ivana Cvitan Polić.

"Razmišljamo o različitim marketinškim aktivnostima, a najaviti možemo skorašnje osmišljavanje nove maskote Platka. To dosad nismo imali, a sve će se realizirati uz pomoć i sudjelovanje Općine Čavle", izjavila je načelnica Općine Čavle. 

Ipak, najbolja je promocija stalno osmišljavanje novih sadržaja, a njih je na Platku iz godine u godinu sve više. 

Javlja Nenad Lučić:

 

Centar Platak - nastavljaju se velika ulaganja, pripremio Nenad Lučić

Komentari