''Čerupanje feniksa'' otvara riječku ''Kičmu''

''Čerupanje feniksa'' otvara riječku ''Kičmu''

Foto: parNas

Udruga ''parNas'' organizirale je sedmu KIČMU – Riječki sajam knjiga. Otvorenje je večeras u 19 sati u Galeriji Kortil u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku.

Odmah poslije otvaranja počet će program ovogodišnje KIČME, u 19:30 bit će predstavljena knjiga Čerupanje feniksa Franje Janeša.

Sajam će se održavati od ponedjeljka 13. do subote 18. listopada u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku, a radno vrijeme prodaje je od 9 do 21 sat. U Hrvatskom kulturnom dom na Sušaku, u atriju i u Galeriji Kortil prodavat će se nove knjige, antikvarne knjige i multimedija - nekoliko tisuća knjiga i multimedije te više od 30 izdavača. Predstavit će se brojni noviteti, a mnoge će knjige biti na rasprodaji, snižene i do 80 posto, pa će se moći kupiti već za 10 kn. Promotivna izložba i prodaja knjiga na riječkom Korzu počela je već 6. listopada i još traje.

Programi predstavljanja knjiga i autora te jedna predstava za djecu odvijat će se u HKD-u, kavani hotela Neboder, book-caffeu Dnevni boravak, na botelu Marina te u knjižari Adamić u Opatiji. U programu sudjeluju dobro poznati i omiljeni autori iz Hrvatske i Slovenije, već priznati i nagrađivani mladi autori, jedan lokalni političar koji se okušao kao romanopisac, a predstavit će i knjigu pokojnog Fulvia Tomizze. Predstavit će digitalne knjige riječkih autora, a pripremili su i predstavu za najmlađe. Detalji programa dostupni su ovdje.

Komentari