Cesarica za hit godine: Damir Kedžo prvi ovogodišnji finalist!

Cesarica za hit godine: Damir Kedžo prvi ovogodišnji finalist!

Foto: cesarica.org

Publika je nominirala prvu pjesmu za ovogodišnju Cesaricu, stoji u priopćenju organizatora. Za hit siječnja, između pet prijedloga, izabrana je pjesma "Poljubi me sad" koju izvodi Damir Kedžo, a autorski potpisuje Ante Pecotić.

U konkurenciji za hit siječnja bile su pjesme: "Hajde reci mi" koju izvodi Leteći odred, "Ne daj na nas" u izvedbi Pavela i Tedija Spalatapjesma "Poljubi me sad" koju izvodi Damir Kedžopjesma "Ratujem s tugom" u izvedbi Nine Badrić i pjesma "Samo nek ona sretna je" koju izvodi Marko Kutlić.

Cesarica je nagrada publike za hit godine, a natječaj se održava četvrtu godinu. Utemeljitelj nagrade i nositelj projekta je Unison - Hrvatski glazbeni savez koji nastoji dodatno promovirati hrvatske pjesme, autore i izvođače.

"Poljubi me sad" je pjesma kojom je Kedžo završio 2019. godinu punu izazova i prekrasnih pjesama, podsjećaju organizatori nagrade. Autorski tim čine Ante Pecotić (glazba i tekst), Igor Ivanović i Bojan Šalamon Shalla (aranžman) koji su na pjesmi radili gotovo tri mjeseca. 

Baladu prati romantičan spot snimljen na otočiću Poreru. Filmske kadrove upotpunila je i Učka. Uz prelijepu Adrianu Belušu Lošić iz Rijeke i vremenske neprilike, poput plovidbe na otvorenom moru po jugu i kiši te vožnje po magli na Učki, Kedžo je očito dočarao svu strast koju osjećaju dvoje ljudi koji se vole i osvojio publiku.

Novih pet mjesečnih prijedloga za Cesaricu bit će predstavljeno u ponedjeljak 9. ožujka, a tada će OVDJE biti otvoreno i glasovanje za pjesme u konkurenciji za Hit veljače.

Komentari