Dalibor Horvat - inicijator velikih humanitarnih akcija

Dalibor Horvat - inicijator velikih humanitarnih akcija

Battifiaca i Dalibor Horvat (foto: Virna Baraba / Radio Rijeka)

Dva su velika humanitarna događaja pred nama.Tim povodom gost na današnjem "Obedu" u programu Radio Rijeke bio je Dalibor Horvat, jedan od inicijatora humanitarne akcije “Sve za djecu kao kap vode na dlanu”.

U utorak, 12. travnja u 16 sati i 30 minuta na travnjak Rujevice istrčat će sportske ali i ostale poznate ličnosti grada Rijeke protiv humanih zvijezda Hrvatske.

Nakon toga u 18 sati neke od najvećih zvijezdi milanskog Intera i veterani Rijeke odigrat će humanitarnu nogometnu utakmicu za riječku udrugu DIRA. Osnovana je u rujnu 2010. godine s ciljem promicanja, razvitka i unaprijeđenja rada s djecom s poteškoćama u razvoju te poticanja harmoničnog razvoja djece i mladih.

U petak, 15. travnja na Trgu 128. brigade Hrvatske vojske održat će se veliki koncert poznatih lica s hrvatske estrade. Uz sam koncert koji će uživo prenositi Kanal Ri, biti će organiziran i pozivni centar na broj 060 9009. Birajući taj broj, donirat ćete 6,25 kuna udruzi “DIRA”.

Ali tko je zapravo Dalibor Horvat, čovjek koji svoju energiju i vrijeme ulaže kako bi nekome drugome bilo bolje? Otkrit ćete u razgovoru s Battifiacom: 


 

Komentari