Damir Kedžo: Namjeravam dugo trajati, pjevat ću i nakon sedamdesete!

Damir Kedžo: Namjeravam dugo trajati, pjevat ću i nakon sedamdesete!

Damir Kedžo i Mario Lipovšek Battifiaca (Foto: Tajana Petrović Čemeljić / HRT - Radio Rijeka)

Na obed je danas - spletom okolnosti potpuno neočekivano - došao pjevač Damir Kedžo. Raspjevani Omišljanin sa svoje je 33 godine osvojio kazališne daske, televizijske ekrane i radijske etere, a ova mu je godina već na samom početku donijela ostvarenje profesionalnih želja.

O čemu je točno riječ, nismo još mogli saznati, osim što smo sigurni da ćemo ga gledati i u kazalištu i na televiziji, i to u nekoliko novih projekata. Iza njega je već 16 godina karijere - od talent-showa u kojem je kao nevjerojatno nadareni 16-godišnjak osvojio srca publike 2003. godine, preko prvog hrvatskog boy banda Saša, Tin i Kedžo, zatim hvaljenih nastupa u mjuziklima kao što su "Crna kuća", "Mamma mia!" i "Sušak, Sušak", do rasprodanih samostalnih koncerata i nastupa u najgledanijim televizijskim emisijama.

Živi u Rijeci, ali praktički i na autoputu Rijeka - Zagreb. Zahvaljujući svojoj svestranosti, paralelno nastupa u različitim pjevačkim i zabavljačkim aranžmanima, iako kaže da sebe prvenstveno doživljava kao pjevača. Jedan od najboljih vokala u Hrvatskoj danas je u našom programu predstavio i svoju novu pjesmu "Srce mi umire za njom", koja krije i duboku emotivnu osobnu Kedžinu priču. 

Iako mu je karijera krenula rano i strelovito, kaže kako se stalno bremza jer namjerava dugo trajati. "Pjevat ću i kad budem prešao 70. godinu života, želim trajati, a ne brzo izgorjeti", rekao je Damir Kedžo i zaželio da na pozornici tada bude zajedno s BattifiacomPoslušajte emisiju i pogledajte videospot:

Na obedu: Damir Kedžo, pripremio Mario Lipovšek Battifiaca

Komentari