Darko Velkovski i službeno novi igrač Rijeke

Darko Velkovski i službeno novi igrač Rijeke

Nema odmora u redovima riječkog nogometnog prvoligaša. Nakon dolaska Marija Pavelića, zaključen je i posao oko dolaska makedonskog stopera Darka Velkovskog. 22-godišnji Makedonac stavio je potpis na trogodišnji ugovor, a dolazi iz redova skopskog Vardara.

Nakon dolaska Marija Pavelića, riječki nogometni prvoligaš zaključio je i drugi posao dogovoren još za vrijeme zimskog prijelaznog roka. Riječ je 22-godišnjem Makedoncu Darku Velkovskom koji dolazi iz redova skopskog Vardara. Velkovski je stavio potpis na trogodišnji ugovor, a igra na poziciji stopera.

Stefan Ristovski rekao mi je sve najbolje o Rijeci, klubu, ali i navijačima. Poznajem i Leonarda Zutu koji je igrao za reprezentaciju Makedonije i Milana Ristovskog. Nadam se da ćemo opravdati očekivanja i osvajati trofeje u Rijeci. Pratio sam HNL na televiziji i poznajem neke igrače, te momčadi kao što su Dinamo i Hajduk. Nadam se da ću se uklopiti u sistem igre i vjerujem da ću napredovati, rekao je Velkovski za klupske stranice.

Osim što je osvajao naslove prvaka Makedonije i sa Rabotničkim i sa Vardarom, Velkovski je prošao sve mlađe selekcije makedonske reprezentacije, a upisao je i 11 nastupa za seniorsku vrstu.

Komentari