Delnice: memorijalni malonogometni turnir puni smještajne kapacitete

Delnice: memorijalni malonogometni turnir puni smještajne kapacitete

Zlatko Grgurić, Goran Rački i Marin Jerković najavili su šesti nogometni turnir u Delnicama (Foto: Nenad Lučić / HRT - Radio Rijeka)

Memorijalni malonogometni turnir "Tin Grgurić" u Delnicama, posvećen prerano preminulom sportašu, i svojim 6. po redu izdanjem potvrdit će kako je odavno prerastao okvire sportskog događaja te postao važan sadržaj delničkog turizma.

Međunarodna će se turnirska natjecanja od ove subote odvijati tijekom četiri nadolazeća vikenda, a njima će biti obuhvaćeni svi nogometni uzrasti, od osmogodišnje djece do seniora i veterana.

Kako je sudionicima u Delnicama omogućeno dodatno korištenje sportskih sadržaja, poput bazena i kako dio ekipa na području grada ostaje više dana, tako će se održavanje turnira i ove godine odraziti na siječanjske turističke pokazatelje, ističu organizatori iz delničkog Nogometnog kluba Goranin Marin Jerković i Goran Rački.

Jerković tumači da već sada sa sigurnošću govore o tisuću sudionika, a tome treba pribrojiti roditelje najmlađih nogometaša. Prvi put ove godine na turniru će sudjelovati ekipe iz Dalmacije, odnosno Splita i Šibenika, a u Delnicama će boraviti tri dana.

Kako u ovu turnirsku priču moramo uključiti i smještajne kapacitete, očito je da riječ o događaju od kojeg postupno stvaramo brend. Zato na svemu tome treba dodatno raditi kako bi smještajni kapaciteti i sportski objekti bili tijekom trajanja turnira maksimalno iskorišteni, govori Rački. Poslušajte izjave:

Delnicama turistički značajan turnir, pripremio Nenad Lučić

Komentari