Deni Srdoč među deset najboljih chefova regije

Deni Srdoč među deset najboljih chefova regije

Deni Srdoč (Foto: Branka Malnar / HRT- Radio Rijeka)

Deni Srdoč, chef restorana "Draga di Lovrana", finalist je regije Italije i jugoistočne Europe u natjecanju za S. Pellegrino Young Chef, najprestižnijega svjetskog natjecanja za mlade kuhare. Regionalno finale održat će se u ponedjeljak 21. listopada u Milanu. .

Svaki od deset finalista predstavio se jednim jelom, a ljubitelji fine hrane također se mogu uključiti glasajući za kuhara čije jelo najbolje sadrži njegovo značenje i poruku. Chef koji osvoji najviše glasova, kao dobitnik nagrade za ljubitelje finih jela - Food for Thought, također ulazi u Veliko finale 2020. godine. Link za glasovanje:  https://www.sanpellegrinoyoungchef.com/finedininglovers-award/italy-and-south-east-europe.

Uoči odlaska na regionalno finale, razgovarali smo s Denijem Srdočem kojemu je to, nakon prve Michelinove zvjezdice, veliko priznanje u karijeri - poslušajte:

Deni Srdoč među deset najboljih chefova regije, pripremila Branka Malnar

Komentari