Dječja maškarana povorka odgođena za nedjelju

Dječja maškarana povorka odgođena za nedjelju

Foto: Riječki karneval

Zbog najave lošeg vremena, Dječja karnevalska povorka prebacuje se s planirane subote na nedjelju, 23. veljače, u 13 sati.

Kako je za nedjelju najavljeno lijepo i sunčano vrijeme, maškarice će bezbrižno moći „odraditi“ sve zacrtane programe. Za zagrijavanje od 11 sati nastupaju Prve riječke mažoretkinje te zborovi Mali Riječani, Morčići, Male Tratinčice i Tratinčice, nakon čega će dugoočekivana raznobojna povorka maškaranih mališana preplaviti Korzo.

Ove je godine prijavljeno 76 grupa s više od pet tisuća djece, a najavljivat će ih voditelji s četiri pozornice – Josip Krmpotić na Korzu, Ivana Bilen na Trgu Republike Hrvatske, Ivica Nikolac na Jelačićevom trgu i u zgradi Ex port Delta Tomy DJ.

Za vrijeme povorke na niz punktova po centru grada bit će organizirano oslikavanje lica, a svi koji ne budu mogli doći taj dan do Korza, Dječju karnevalsku povorku moći će gledati u izravnom prijenosu na Kanalu Ri ili na internetskim stranicama Riječkog karnevala, a karnevalski ugođaj moći ćete doživjeti i u programu Radio Rijeke!

Komentari