Doživite, osjetite, kušajte i zabavite se na Kvarneru

Doživite, osjetite, kušajte i zabavite se na Kvarneru

www.kvarnerfest.com

Točno u podne na prostoru parkirališta Delta dolaskom Prvih riječkih mažoretkinja i bubnjara Gradske Limene glazbe Trsat te rezanjem Riječke torte, novog gradskog suvenira tvrtke "Cukerin", otvoren je "KvarnerFest".

"KvarnerFest" će do nedjelje ponuditi raznovrsne kulturne, zabavne, gastronomske i turističke sadržaje. Na Delti je smješteno nekoliko kuća: Primorska, Istarska, Goranska, ali i pivska, kuća sira, vina i maslina, a svaki se dan predstavlja jedna od mikro regija. Danas je na rasporedu Dan Rijeke, oko 16 sati obogatit će ga dolazak karnevalskih skupina na Deltu, a večeras, za početak zabavnog dijela programa, u rokerskom šatoru Opća opasnost, a u drugom, estradnom, Halid Bešlić.

Za večernje gušte cijena je jedinstvena - 30 kuna. Najmlađe također čekaju brojna iznenađenja, radionice i zabava. Tvrtka "Promocija" i turističke zajednice koje su se uključile u organizaciju KvarnerFesta vjeruju da će već dogodine sve postati tradicija.

Poslušajte što o manifestaciji koja se odvija pod motom "Doživi, osjeti, kušaj i zabavi se..." kaže Dominik Damiš iz Turističke zajednice Grada Rijeke te pogledajte cijeli program:

Damiš: Manifestacije povećavaju broj turista, pripremio Joso Krmpotić

Komentari