DVD Jelenje: načelnik Radetić ugrožava sigurnost žitelja općine

DVD Jelenje: načelnik Radetić ugrožava sigurnost žitelja općine

Foto: DVD Jelenje

Gori u Jelenju - ne na terenu, ali definitivno da u odnosima DVD Jelenje i općinskog načelnika Ervina Radetića. O tome je bilo riječi na prvoj konferenciji za novinare u izravnom prijenosu na mrežnim stranicama vatrogasaca s Jelenja.

Neizvršavanjem obaveza poput uplate dijela financija namjenjenih radu vatrogasaca ili nepotvrđivanjem imenovanja zapovjednika ili pak zanemarivanjem preuzetih obaveza prema Javnoj vatrogasnoj postrojbi Grada Rijeke, Ervin Radetić je učino sve da ugrozi sigurnost žitelja Općine Jelenje.

To je nedopustivo, pa mi načelnika, inače sklonog fizičkim nasrtajima na žitelje, nismo ni pozvali na proslavu 40. obljetnice Društva. Situacija jednostavno nije dobra. Radetić pokazuje da nije dorastao poslu za koji je izuzetno dobro plaćen, a dobrim dijelom ga mi obavljamo umjesto njega, rekao je predsjednik DVD-a Jelenje Mark Kovačić, na konferenciji za novinare koja je prvi put u povijesti DVD Jelenje prenošena na mrežnim stranicama vatrogasaca.

Priopćenje vatrogasnog društva sa svim detaljima pročitajte u nastavku, a snimku konferencije za novinare pogledajte ovdje.

Komentari