Ekonomski fakultet u Rijeci: studirajte poduzetništvo online!

Ekonomski fakultet u Rijeci: studirajte poduzetništvo online!

Foto: Ekonomski fakultet u Rijeci

Ekonomski fakultet u Rijeci prva je sveučilišna sastavnica u Republici Hrvatskoj s akreditiranim preddiplomskim i diplomskim online studijem iz područja ekonomije – smjer Poduzetništvo. Do sredine rujna otvoren je natječaj za prvih 30 polaznika!

Ekonomski fakultet u Rijeci, nakon četiri uspješne generacije studenata diplomskog online studija, u akademskoj godini 2019./2020. upisuje i prvu online generaciju studenata preddiplomskog online studija Poduzetništva.

Učenje na daljinu nameće se kao rješenje kojim se povezuju zahtjevi poslodavaca te interesi visokog školstva s najnovijim tehnološkim rješenjima, a to vodi transformaciji visokog školstva i regionalizaciji tržišta visokog obrazovanja, upozoravaju u priopćenju s Ekonomskog fakulteta. 

Više o prvom preddiplomskom online studiju poduzetništva u Hrvatskoj pronađite na internetskim stranicama riječkog Ekonomskog fakulteta ovdje.

U Pariškom priopćenju iz svibnja 2018. godine koje je donijelo Vijeće ministara EU, istaknuto je da obrazovni sustavi, uz osiguravanje kvalitete, moraju bolje iskoristiti digitalno obrazovanje i kombinirano učenje kako bi se poboljšalo cjeloživotno i fleksibilno učenje, potaknuo razvoj digitalnih vještina i kompetencija, poboljšala analiza podataka, istraživanja i predviđanja u obrazovanju te uklonile zakonske prepreke za izvođenje otvorenog i digitalnog obrazovanja.

Online obrazovanje je dinamičan način studiranja koji omogućava ispunjavanje osobnih ciljeva boljom organizacijom aktivnosti te paralelno razvijanje karijere uz studij. Odražava duh novog vremena: praktičan, dinamičan i u korak s novim tehnologijama koje garantiraju znanja i vještine koje su potrebne i tražene u poslovnom svijetu, podsjećaju na Ekonomskom fakultetu.

Uza sve drugo, online studij je idealno rješenje za studente koji žive izvan Rijeke: bitno su smanjeni troškovi studiranja i ujedno rasterećen kućni budžet.

Komentari