Eros Ramazzotti u Opatiji: veliki glazbeni spektakl na Ljetnoj pozornici

Eros Ramazzotti u Opatiji: veliki glazbeni spektakl na Ljetnoj pozornici

Eros Ramazotti (Foto: Pixsell)

Eros Ramazzotti, jedna od najvećih svjetskih glazbenih zvijezda, večeras nastupa na Ljetnoj pozornici u Opatiji. Ramazzotti je na turneji kojom predstavlja novi album "Vita ce n'è" koji obara rekorde slušanosti, ali publika neće ostati uskraćena ni za njegove dosadašnje hitove.

Nakon nastupa na Sanremu 1984. godine pjesmom "Terra promessa", Eros Ramazzotti postaje planetarno popularan, i do današnjih dana ne silazi s vrhova svjetskih top-ljestvica. Surađivao je s glazbenim velikanima poput Luciana PavarottijaAndree BocellijaCarlosa SantaneTine TurnerCher; niže hit za hitom - "Parla con me", "Un emozione per sempre", "Can't stop thinking of you", "Fuoco nel fuoco", "Piu' bella cosa", "Adesso tu", "Musica e'", "Se bastasse una canzone", "L'Ombra del Gigante" - i postaje jedan od najslušanijih i najcjenjenijih svjetskih kantautora.

Intimni ambijent Ljetne pozornice osigurat će neposredni kontakt pjevača i publike, i tako posjetiteljima pružiti doživljaj kojeg će pamtiti cijelog života, navodi organizator koncerta Festival Opatija. Na njihovim mrežnim stranicama objavljeno je kako su rasprodane najskuplje ulaznice za Sektor A koji je ispred pozornice, no ne i one za Sektor B, po cijeni od 450 kuna. Medijski pokrovitelj spektakla je Hrvatska radiotelevizija, a početak koncerta najavljen je za 21 sat.

Ramazzottijev prvi opatijski, a šesti nastup u Hrvatskoj, najavljuje Branka Muvrin:

Eros Ramazzott u Opatiji, pripremila Branka Muvrin

Komentari