Filip Bradarić produljio ugovor s Bijelima

Filip Bradarić produljio ugovor s Bijelima

Filip Bradarić (foto:PIXSELL)

Drago mi je da smo se dogovorili. Mislim da smo time pokazali da je i meni u interesu ostati. Od prvoga dana klub se prema meni odnosi odlično. Zahvaljujem se svima u klubu koji su svakim danom od mene radili boljeg igrača i bolju osobu, rekao je Bradarić.

U jeku borbe za naslov na Rujevici gledaju i unaprijed. Nakon akiviranja opcije otkupa ugovora Josipa Eleza i produljenja ugovora s Filipom Dangubićem, danas je potpis na novi trogodišnji ugovor stavio Filip Bradarić.

Jako smo zadovoljni što smo jutros produljili ugovor. To je za nas vrlo važno, time smo pokazali snagu i stabilnost kluba te smjer naše ideje. Ponosni smo što je i Filip prepoznao našu želju te mu se na neki način klub odužio za sve dobro što je napravio u našem dresu, a on se potpisom na jednak način ponio prema Rijeci. Ovo znači mirnoću za nas i za njega. Filip je izrastao u jednog od nosioca Rijeke i ovo je za nas bio strateški potez. Ima još nekih ugovora koje ćemo, na sličan način, riješiti u periodu pred nama. Ali htjeli smo tu seriju otvoriti baš ovim produljenjem. Još jednom hvala Filipu, bio je susretljiv, prepoznao je ideju Rijeke, a ugovor je produljio bez puno okolišanja, rekao je zamjenik sportskog direktora Ivan Mance.

Bradariću je stari ugovor vrijedio do ljeta iduće godine.

Drago mi je da smo se dogovorili. Mislim da smo time pokazali da je i meni u interesu ostati. Od prvoga dana klub se prema meni odnosi odlično. Zahvaljujem se svima u klubu koji su svakim danom od mene radili boljeg igrača i bolju osobu, rekao je Bradarić te izrazio nadu da će i dobar dio danas potpisanog ugovora odraditi u bijelom dresu.

U našem se poslu nikada ne zna. Moje misli su trenutno okrenute samo ovom klubu i svakoj slijedećeoj utakmici. Trenutno mislim samo o tome kako doći do cilja kojem svi težimo. Imamo šansu osvojiti duplu krunu, imamo sjajnu atmosferu i samo mi je to trenutno u glavi, zaključio je Bradarić.  

Komentari