Fotografska inventura PGŽ: Županija u jednom danu

Fotografska inventura PGŽ: Županija u jednom danu Fotografska inventura PGŽ: Županija u jednom danu
Foto: Fotosavez PGŽ Foto: Fotosavez PGŽ
Foto: Fotosavez PGŽ Foto: Fotosavez PGŽ
Foto: Fotosavez PGŽ Foto: Fotosavez PGŽ

Foto: Fotosavez PGŽ

Županija u jednome danu projekt je koji već četiri godine organizira Fotosavez primorsko-goranske županije i to dvaput godišnje - u proljeće i jesen. Izložba fotografija snimljenih 17. travnja i 16. listopada otvara se večeras u 19 sati u Galeriji Principij.

U ovogodišnjem fotografiranju naše županije sudjelovalo je 84 autora s ukupno 434 fotografije. Nije bilo nikakvih ograničenja - niti dobnih, niti statusnih. Svatko je mogao fotografirati što god želi, što god procijeni kao vrijedno prirodno ili kulturno dobro na području Primorsko-goranske županije. Od svakoga autora odabrana je barem jedna fotografija, s obzirom na lokaciju snimanja i način na koji je snimljeni motiv interpretiran.

Ovo je izložba fotografija koje na najljepši način donose prizore gorskoga i primorskog dijela naše županije, to je svojevrsna inventura prostora koju su napravili građani Primorsko-goranske županije. U projektu sudjeluju i mladi autori, koji zaslužuju posebnu pohvalu, ističu u Fotosavezu PGŽ.

Izložba Županija u jednom danu otvara se večeras u 19 sati u Galeriji Principij, kada će biti proglašeni pobjednici te dodijeljene nagrade i priznanja.

Komentari