Gavranović se pridružio momčadi u Dubaiju

Gavranović se pridružio momčadi u Dubaiju

Mario Gavranović (foto:www.fussball.ch)

Ovo je vrlo uspješan posao za nas. Potpisali smo ugovor na dvije i pol godine, sutra još mora obaviti liječnički pregled i to je onda gotovo. Kada govorimo o iznosu odštete, riječ je malom iznosu s obzirom na kvalitetu igrača, kazao je Juričić

Iako je već poslovično oprezni pomoćni sportskog direktora Bijelih Ivan Mance u programu Radio Rijeke s malom zadrškom govorio o transferu Marija Gavranovića, 26-godišnji ofenzivni igrač priključio se kasno noćas po lokalnom vremenu momčadi u Dubaiju. Nakon šestosatnog leta iz Züricha, kratko se zadržao u razgovoru s klupskim čelnicima te krenuo na počinak. U zračnoj luci dočekao ga je sportski direktor Srećko Juričić.

Jako smo zadovoljni što smo uspjeli. Ovo je vrlo uspješan posao za nas. Potpisali smo ugovor na dvije i pol godine, sutra još mora obaviti liječnički pregled i to je onda gotovo, kazao je u uvodu Juričić te o iznosu odštetnog zahtjeva rekao:

Mi smo ostali u našim okvirima što se tiče igračeve plaće, a kada govorimo o iznosu odštete, riječ je malom iznosu s obzirom na kvalitetu igrača, rekao je Juričić te dodao kako je iznos daleko manji od milijun eura.

Gavranović je tip igrača koji je Kekovoj momčadi nedostajao tijekom jesenskog dijela prvenstva.

Ciljano smo tražili igrača koji može povezati vezni red i napad tako da možemo igrati s dva špica, jedan iza drugog. A on može igrati i sa strane, baš kao što je ove jeseni igrao Bezjak. Ali to je već stvar trenera, rekao je Juričić te rekao još pokoju o daljnjim namjerama u prijelaznom roku.

Radimo na tome da dovedemo još jednog igrača koji bi pojačao konkurenciju u napadu. Ali nije nam situacija “biti ili ne biti”. Mislim da smo i ovako dosta jaki, ali ako nam se ukaže prilika za dovesti igrača koji će nam podići kvalitetu, reagirat ćemo. Imamo u vidu dva, tri igrača, u pregovorima smo i vidjet ćemo kako će se priča rasplesti. No ne vjerujem da bi taj igrač mogao doći za našeg boravka u Dubaiju. Mi smo napravili jasan plan tko bi mogao otići, a tko ne, i spremni smo reagirati i ako netko ode, zaključio je Juričić dodavši kako još uvijek nisu prekinuti svi kontakti s Radoševićem, ali konačan ishod ovisi o raspletu odnosa igrača i Napolija.

Komentari