Gorica lako do pobjede; nakon 9 kola i dalje jedina neporažena

Gorica lako do pobjede; nakon 9 kola i dalje jedina neporažena Gorica lako do pobjede; nakon 9 kola i dalje jedina neporažena
Foto: Vladimir Jurić / HRT Radio Rijeka Foto: Vladimir Jurić / HRT Radio Rijeka

Foto: Vladimir Jurić / HRT Radio Rijeka

Lider prvenstva u Prvoj muškoj ligi, Gorica, više nego lako pobijedila je Kvarner 2010 s 94:63 i nakon devet kola ostala jedina neporažena momčad. Domaćin se u dvorani "Dinko Lukarić" na Kozali dobro držao samo u prvih deset minuta, koji su na kraju ipak pripali gostima rezultatom 25:20.

U tom periodu igre, Kvarner je na početku devete minute imao plus četiri (20:16), ali do isteka četvrtine više nisu poentirali.

Gosti su na krilima nezaustavljivog Ljube Prgometa koji je postigao 23 koša (6 trica), do poluvremena otišli na plus šesnaest (33:49).

Trener gostiju Josip Sesar u nastavku je dao prigodu svim svojim igračima, a isto je učinio i strateg Riječana Marijan Mance.

Rezultat toga je puno trke i konačnih plus 31 za goste. Najučinkovitiji kod Kvarnera 2010 bio je kapetan Ivan Kučan sa 17 postignutih koševa, a uz njega po deset, odnosno devet koševa postigli su Ferenčić i Vucić.

Komentari