Gosti Opatije i Mošćenićke Drage mogu se testirati na čak četiri mjesta

Gosti Opatije i Mošćenićke Drage mogu se testirati na čak četiri mjesta Gosti Opatije i Mošćenićke Drage mogu se testirati na čak četiri mjesta
Današnje predstavljanje novog punkta za testiranje (Foto: TZ Opatija) Današnje predstavljanje novog punkta za testiranje (Foto: TZ Opatija)
Današnje predstavljanje novog punkta za testiranje (Foto: Vladimir Jurić / HRT - Radio Rijeka) Današnje predstavljanje novog punkta za testiranje (Foto: Vladimir Jurić / HRT - Radio Rijeka)

Novo mjesto za testiranje u Opatiji (Foto: TZ Opatija)

Opatija i Mošćenićka Draga od 12. lipnja će na svojem području imati čak četiri mjesta na kojima će se njihovi gosti moći testirati na COVID-19, kako bi se mogli nakon godišnjeg odmora bezbrižno vratiti svojim kućama.

U Opatiji se u hotelu "Paris" u suradnji sa Specijalnom bolnicom Medico otvara treći punkt, uz već postojeće u Domu zdravlja i pokraj hotela "Belveder", dok će djelatnici Medica i u Mošćenićkoj Dragi, u centru mjesta, raditi brze antigenske testove.

Ovaj hvalevrijedan projekt za liburnijski turizam danas su u Opatiji predstavili direktorica Turističke zajednice Grada Opatije Suzi Petričić te gradonačelnik Opatije Fernando Kirigin i načelnik Općine Moščenićka Draga Riccardo Staraj.

Poslušajte što je Suzi Petričić izjavila o testiranju za turiste:

Petričić o testiranju turista, pripremio Vladimir Jurić

Komentari