Grad Vrbovsko najavio nastavak opsežnih radova na obnovi vodoopskrbe

Grad Vrbovsko najavio nastavak opsežnih radova na obnovi vodoopskrbe

Foto: Pixsell

Netom potpisanim ugovorima s tvrtkama Pograd i Čabranka iz Čabra, koje će izvršiti izmjenu cjevovoda nedaleko naselja Rim, Grad Vrbovsko je najavio nastavak opsežnih radova na obnovi i razvoju sustava vodoopskrbe gradskog područja.

Istovjetni zahvati već traju u naselju Moravice, a nakon projektne pripreme izvedba će početi i u mjestima Močile i Ljubošina. Na listi ovogodišnjih radova posebno mjesto ima dovršetak vodospreme Senjsko i izgradnja pristupnih cjevovoda do tog objekta. Na području naselja Rim bit će tijekom narednih šest mjeseci položeno oko 800 metara cijevi, a 80 posto projekta sufinancirat će Hrvatske vode.

"Projekt na području naselja Rim vrijedan je 1,1, milijuna kuna i njime nastavljamo izvedbu vodoopskrbnih projekata na području Grada Vrbovskog. Nedugo je izgrađena nova vodosprema i spojni vodovod do tog objekta. Radova imamo puno i nije isključeno da ćemo zbog toga morati zapošljavati dodatni broj stručnih ljudi, želimo li pratiti sve te projekte", kaže gradonačelnik Vrbovskog Dražen Mufić. Poslušajte:

Vodoopskrba u Vrbovskom, pripremio Nenad Lučić

Komentari