Grahovac predstavljen, Mance se emotivnom porukom oprostio od Korada

Grahovac predstavljen, Mance se emotivnom porukom oprostio od Korada Grahovac predstavljen, Mance se emotivnom porukom oprostio od Korada
Srđan Grahovac (Foto: Ivan Ribarić / Radio Rijeka) Srđan Grahovac (Foto: Ivan Ribarić / Radio Rijeka)

Ivan Mance, Srđan Grahovac i Alen Fućak (Foto: Ivan Ribarić / Radio Rijeka)

Znao sam da je Rijeka organizirani klub, ali svejedno sam se pozitivno iznenadio uvjetima, organizacijom te harmonijom koja vlada u klubu, rekao je Grahovac. Pomoćnik sportskog direktora Ivan Mance emotivnom porukom oprostio se kolege Korada Vujnovića.

Srđan Grahovac novi je igrač Rijeke. Povremeni reprezentativac Bosne i Hercegovine na Rujevicu stiže na šestomjesečnu posudbu s mogućnošću produženja ugovora na ljeto. Bivši vezni igrač kazahstanske Astane vrlo vjerojatno bit će posljednje pojačanje Bijelih u ovom zimskom prijelaznom roku.

Znao sam da je Rijeka organizirani klub, ali svejedno sam se pozitivno iznenadio uvjetima, organizacijom te harmonijom koja vlada u klubu. Prošao sam kompletne zimske pripreme s Astanom, u punoj sam formi i spreman sam zaigrati već u Osijeku ako bude bilo moguće, rekao je Grahovac.

Prije samog predstavljanja igrača, glasnogovornik Rijeke Alen Fućak u ime kluba izrazio je sućut obitelji i prijateljima preminulog Korada Vujnovića. Na njega se nadovezao i pomoćnik sportskog direktora Ivan Mance koji se, vidno potresen, na emotivan način oprostio od Korada.

Osjećam potrebu nešto reći budući da sam s Koradom odradio na desetke i desetke zajedničkih emisija. Rijetko kada u karijeri jedan reporter može napraviti određeni trenutak u povijesti jednog kluba ili pogodak boljim nego što je on ustvari i bio. Otkada sam saznao vijest, vraća mi se trenutak iz Stuttgarta, taj gol koji je on učinio većim, ljepšim i boljim. U mislima i srcima riječkih navijača, ta akcija je bilo dodavanje Močinića i Mujanovića, ali i pokojnog nam prijatelja Korada Vujnovića. Zapamtit ćemo Korada zauvijek, zaključio je Mance.

Grahovac predstavljen, Mance se emotivnom porukom oprostio od Korada, pripremio Ivan Ribarić

Komentari