Grapevines Babies večeras na Trsatu: novi singl brojne riječke funk-grupe

Grapevines Babies večeras na Trsatu: novi singl brojne riječke funk-grupe

Vokalistice benda Grapevine Babies (Foto: FB)

Grapevine Babies je riječka funk-grupa u čije ste se umijeće imali prilike uvjeriti prije otprilike godinu dana, kada su zasvirali uživo i u našem studiju, a ako ste to propustili - evo prilike za popravni! Bend nastupa večeras u The Beertiji na Trsatu, u sklopu programa Zmajfest 2019.

Tom će prilikom predstaviti i svoj najnoviji singl "Hell's kitchen". Grapevine Babies su nastali okupljanjem nekoliko zaljubljenika u funk koji su odlučili okušati se i stvaranju autorske glazbe. Uz neizbježne dolaske i odlaske ljudi, došli su do današnje postave koju čini 12 eklektičnih glazbenika: frontmen i prateći gitarist Luka Adžić - Kapitanović zaslužan je za aranžmane i tekstove pjesama, a uz njega grupu čine Kristijan Baljarevski, Ivan Polonijo, Antonio Frlan, Krešimir Kunda, Petar Tepšić, Franjo Črnjarić i Petra Zoretić.

Glavni gitarist je Dario Arifović, a soul premaz dodaju tri vokalistice: Lucija Morić, Dana Adžić - Kapitanović i Katja Kovacs. Uoči nastupa u The Beertiji, u naš studio svratili su Luka i Kristijan kako bi najavili svirku i predstavili novi singl "Hell's kitchen". Poslušajte:

Grapevine Babies (+pjesma), pripremio Ivica Vrkić

Komentari